Fragt og levering

Forsendelse Fortrolighed

Alle ure er afsendt direkte fra storage.When vi sendes ud ure, vil vi levere tracking nummer for dig.
Der er 48 timer forarbejdning periode, når betaling er modtaget. Når ure er afsendt, vil vi e-maile dig med tracking nummer, så du kan spore din ordre. Du vil få dine produkter indenfor 5-14 hverdage (ikke medregnet weekender eller helligdage). De fleste ordrer bliver behandlet og modtaget af kunder inden for 10 dage. Nogle ordrer kan tage længere tid på grund af ukontrollabel omstændighed.
Vi er ikke ansvarlige for uafhentede packages.Any uafhentede pakke vil ikke harmes! Sørg for, at du giver en gyldig adresse ved bestilling, og sørg for du er til rådighed til at gøre krav på din package.We vil ikke sende bestillere tilbage grundet bliver hævet af kunder!

Ikke på lager
Hvis dine ure er udsolgt, vil vi sende dig en e-mail . Tilføj venligst [email protected] på din liste, så du får e mails fra vores hjemmeside.

Ombytning politik
Alle udvekslinger skal løses inden for 5 dage efter modtagelsen af produkter. For at gøre en udveksling, skal alle ure være i original, ubrugte, døde lager stand, med original emballage, eller du vil ikke kvalificere sig til en udveksling. Udveksling kan kun ske, hvis produkterne var fabrikken defekter og / eller det var under vores fejl.
Uacceptable grunde til udveksling er Kunden valgte forkert størrelse / forkert farve / forkert stil / kunden beslutter ikke længere ønsker.
Vi vil udveksle, hvis vi sendte forkerte produkter eller produkter er fabrikken defekt.
En 15% udsætning gebyr kan anvendes på udvekslinger afhængigt af den enkelte Circumstance; Det kan fraviges Afhængig af Circumstance af ordren.
Inreplicawatches.com forbeholder sig retten til at anvende denne Charge Til enhver Exchange!

Vi vil ikke acceptere afkast eller bytninger, hvis vi sendte dig den korrekte produkter!
Vi vil kun acceptere vender tilbage eller ombytning HVIS VI sendt dig fORKERT PRODUKTER!

Vi vil ikke acceptere afkast eller udveksling, bare fordi kunden beslutter de ikke længere ønsker et ur, eller fordi kunden har plukket forkert ur eller fordi kunden troede, at de ville se anderledes fra billederne.
Læs vores politik og du sørge for at vælge det rigtige produkt, farve, og stille spørgsmål om produkterne inden du køber! du kan sende e-mails på [email protected]

Ruturn Policy
Du kan returnere produkter under samme restriktioner som børser. Hvis der udstedes en refusion, vil det være i samme form som oprindelige betaling. Vi er ikke ansvarlige for forsendelsesomkostninger i enten børser eller afkast, og for alle restitutioner er der en 15% ekspeditionsgebyr. Udveksling er helt gratis, selvom vi ikke er ansvarlige for forsendelsesomkostninger.