Kontakt

Vi er overbevist om, at shopping fra kopirolex.com skal være hurtig, underholdende og praktisk! Vi ved, at custo-merer værdsætte kommunikation uanset om det er med levende chat eller e-mail, og vi sigter mod at gøre det så nemt som muligt for dig at komme i kontakt med os på ethvert tidspunkt af dagen.

Email
Vi tilstræber at besvare alle e-mails inden for 1 ~ 3 timer efter modtagelsen af dem; Det kan nogle gange være hurtigere end dette, så hold øje med dine e-mails. Nogle gange kan vi få trapp ed i spamfiltre så gør tjek uønsket mail.

Kundeservice E-mail: [email protected]

Kontaktinformation

Tip: Hvis du ikke kan åbne den side layout, bedes du kontakte os i god tid via e-mail: [email protected] Desuden bedes du udskrive skærm med fejlen side som et billede og sende det til os i e-mailen. Hvis du mødte nogen problem under ‘check out’ proces så vi foreslår, at du ville bedre ændre en anden browser, f.eks firefox, og prøv igen, eller du kan også kontakte os via e-mail ([email protected]) eller klik LiveHelp på hjemmesiden til chatte online med os. Tak for dit samarbejde!